עיקצוצים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/06/2003 | 14:49 | מאת: רפי

ד"ר שלום בן 38 בריא בד"כ לפני כשבועיים התחלתי להרגיש מעין עיקצוצים קלים מאוד ביד שמאל ולפעמים גם מעין עייפות של היד לא ברמה של קושי אלא מעין עייפות יש לציין כי לפני כחודש התחלתי בפעילות ספורטבית של גם הרמת משקולות עד 10 ק"ג וגם שכיבות שמיכה (שהפסקתי בינתיים ) א. מה פשר העקצוצים שבאים וחולפים ? ב.מה עם העייפות והאם ייתכן כי זה קשור לשכמות דרך אגב תוצאות של בדיקות דם כלליות יצאו תקינות לחלוטין לתשובתך אודה

המושגים עקצוצים ועייפות הנם כה כלליי שאיני יכל לנסות להסבירם. עם זאת מה לעקצוצים ביד ולשכמות?

מנהל פורום אורתופדיה