פעילות ספורט - עם מגבלת ברך.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/06/2003 | 21:37 | מאת: נח

שלום ד"ר, אני בן 47 , וסובל משחיקת סחוס ודלקת בברך שמאל, וכתוצאה מכך כאב ומגבלת תנועה. התחלתי לקחת ויוקס ומגה גלופלקס. השאלה שלי- אני מתעמל מזה שנים רבות בחדר כושר, האם אני צריך להפסיק? האם אני צריך לפתח שרירים מיוחדים?,תרגילים מסוימים? האם המשך הפעילות החדר כושר (שלפעמים מאד כואבת) עלולה לגרום נזק נוסף? מבחינתי- אני מכור לפעילות ספורטיבית ומוכן להתאמץ אך אם זה ע"ח העתיד -אצטרך לשקול צעדי (תרתי משמע). מצפה להתייחסותך. תודה.

רצוי מאד לא להפסיק אם זה ניתן. העובדה היא שספורטאים סובלים פחות

מנהל פורום אורתופדיה