קוקטייל זריקות - וולטרן/פלקסין/בדודקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/06/2003 | 14:53 | מאת: שרית

האורטופד שמטפל בי נתן לי הוראה להזריק במשך 5 ימים לשם טיפול בכאבים ממושכים באיזור הצוואר את הקוקטייל הבא: VOLTAREN AMP 75 MG FLEXIN AMP 30 MG/1 ML BEDODEKA ANTINEURALGICA AMP 1000 MCG/1 ML אשמח לדעת: 1. האם זה נחשב לטיפול מקובל ? 2. וולטרן אני מכירה, מהם שני החומרים האחרים ? 3. האם יש לטיפול כזה תופעות לוואי ? בתודה מראש, שרית

פלקסין הנו חומר מרפה שרירים הנקרא אורפהנדרין בדודקה = ויטמין B12 הקוקטייל שאתה מקבל הנו אורגינלי. עלי אינו מקובל

מנהל פורום אורתופדיה