שיכוך כאב-מהי צורת המתן העדיפה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/06/2003 | 14:10 | מאת: עדן

אני מטופלת באטופן 400 לשיכוך כאבי גב.הטיפול מחליש את הכאבים אך לא מעלימם. כשאני מפסיקה אותו הכאבים חוזרים תוך יומיים ואחרי שבוע הם כבר בלתי נסבלים ואני חוזרת לכדורים - כך במשך שנה וחצי. המליצו לי על זריקה אפידורלית.מבלי להתייחס לסיכונים של ההזרקה עצמה , האם התרופות שמוזרקות הן פחות מזיקות לגוף? אני מחפשת משהו שאולי יעלים לגמרי הכאבים וליותר זמן.לדברי הרוקחת שמנפיקה לי את האטופן עלי לבצע כבר תפקודי כליה/כבד... ובהתחשב בעובדה שהשפעתו אינה מלאה אני מחפשת פתרון יותר טוב.יש? רוב תודות?

זריקה אפידורלית היא כמעטחפה מסיכונים. השפעתה יכולה להיות ממושכת ואין חומר המזרק משום סיכון.

מנהל פורום אורתופדיה