נוירופיברומטוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/06/2003 | 01:04 | מאת: דוד

שלום. אני סובל מנוירופיברומטוזיס. האם ישנם חולים שהתחתנו? יש לי סיכוי להתחתן ולהביא ילדים רגילים? האם קיימת "תרופה" למנוע את העברת המחלה לדורות הבאים או דרך כלשהי אחרת? בידוד הגן הפוגע מהזרע או אמצעי אחר?

לא ידוע לי על מהלך חייהם של חולה NF אחד או שניים שפגשתי עד כה אין דרך למנוע העברת הגן הפגוע.

16/06/2003 | 21:55 | מאת: asaf

רציתי לדעת מה הבעיה עם N.F.M מה הבעיה עם המחלה? למה שלא תתחתן ? או תחייה חיים רגילים? מחכה לתשובה מהירה בתודה

מנהל פורום אורתופדיה