כאב ממוקד לשכמה שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/06/2003 | 20:42 | מאת: יוסף מלמד

לד"ר לב אל אסא שלום אני אפרט את הבדיקות שעברתי בקשר למחלתי, והן לפניך: ביקור חוזר מתאריך 18.5.03 נבדק ע"י כירולוג- נשלח לגסטרואנטרולוג- יעבור רקטוקופיה- תקינה כעת- המשך כאב ממוקד לשכמה שמאל- הרגישות הינה ב SCAPULAR SPINE בהמשך ישוב- מרפ כאב? מכבי טבעי? ביקור חוזר מתאריך: 20.4.03 סט אגן ופרקי ירכיים- למעט שנויים ניוונים בפרקי SI - אמל מבחינה גרמית, אך מצויין כי קיים חשד לעיבוי דופן הרקטום! לכירולוג מתאריך: 9.4.03 המשך כאב ממוקד לאזור גלוטאלי משמאל- הכאב ממוקד לאזור מפרק SI, חלקו הדיסטלי, יתכן פיריפורמיס, מפרק ירך חופשי, מתקשה בישיבה, מוטרד סט- אגן- מכוון לאזור הרגישות. ביקור חוזר מתאריך: 26.2.03 מפוי עצמות- תקין מעבדה- למעט היפראוריצמיה- אמל לפי טענה של רופא אורטופד שלי לא מצאו את מחלתי. אני סובל כל לילה מכאבים ולא מסוגל לישון בצד שמאל. מבקש ממך את עזרתך בנוגע לזה. בדותה מראש יוסף מלמד

כ 80% מן המידע הנחוץ לשם איבחון של מחלה מתקבל בראיון עםהרופא ובבדיקה הגופנית . שאר 20% המידע מושג בבדיקות למינהם. 20% קיבלתי . מה עם ה80% האחרים.

מנהל פורום אורתופדיה