ניתוח בגיל 80+

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/06/2003 | 19:28 | מאת: טל

שלום ד"ר מדובר באישה כבת 80+. יועץ לה לעבור ניתוח להחלפת הברך. במצב הנוכחי היא מתקשה בהליכה. כמו-כן היא סובלת מפרקינסון. האם כדאי לה לבצע את הניתוח הזה? האם הוא פשוט או שישנם סיכונים מיוחדים בגיל זה? תודה מראש על תשובתך

אין סיבוכים יחודיים לגיל מסויים יש סיבוכים יחודים למצב בריאותי. אם מבחינת לב ראות היא במצב תפקודי מניח את הדעת ואין לה מחלה מטבולית וקשה ואינה נוטלת באופן כרוני תרופות העשויות לסכן את יכולת העמידה שלה בניתוח אין מניעה לניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה