אחוזי הצלחה בניתוח ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/06/2003 | 23:18 | מאת: מירי

שלום ד"ר אתמול שאלתי אותך מהם אחוזי ההצלחה של ניתוח ברכיים אבל עוד לא קבלתי תשובה, ניתוח לברכיים עקולות. תודה רבה

המושג אחוזי הצלחה איןלו משמעות שכן כשמנתחים תוצאותשל ניתוחים חייבי להגדיר בדיוק את גיל המנותח המחלה שברקע האינדיקציה לניתוח שיטת הניתוח הסיבוכים ולבסוף את התוצאה לפי שיטת דרוג . כשמדובר בניתוחלמטרות קוסמטיות הבעיה מסובכתעוד יותר שכן אפשר לקבל תיקון של עווג ועדיין תשאר רגל מכוערת . האם זו הצלחה? לסיכום שישור של הברך העקולה מושג תמיד אם הוא נעשה נכון

מנהל פורום אורתופדיה