כאבים בכף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/06/2003 | 17:26 | מאת: ערן

לאחר שימוש בעכבר ודווקא מאיכות טובה ( MICROSOFT. ). יש לי כאבים איומים בכף יד. העכבר בנוי עם בליטה מאוד גדולה.ארגונמי ? האם להחליף עכבר למרות שהוא חדש , או כואב לי שאולי יש לי דלקת בכף היד ? ולאיזה רופא צריך לפנות כדי לאבחן זאת ? אם אני לא משתמש בעכבר לא כואב לי כף היד . אודה לתשובתך !

סביר להניח שיש קשר בין העכבר לכאב. בכדילמנווע אתהכאב רצוי לאבחן בדיקומה גור לכאב ולי ממצא זה לשנות את אופן אחיזת העכבר. פנה למומחה לכף יד

מנהל פורום אורתופדיה