מכשיר הטרה קוואנד -שווה בדיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/06/2003 | 20:29 | מאת: עומרי

שלום לכם כדאי לך לבדוק את מכשיר הטרה- קוואנד ,מכשיר המבוסס על עקרון של לייזר ,אינפרא אדום,ותהודה מגנטית ,המכשיר הוכח כיעיל לדלקות פרקים ,כאבי שרירים וכו',המכשיר עובד על עקרון של המרצת זרימת הדם לתאים הנגועים ובכך גורם להתחדשות התא ולריפוי ,במחקרים שנערכו הוכחכי הוא יעיל גם לחולים סכרתיים עם כיבים שלא נירפאים ולבעיות עור כמו פסורייאזיס ,הרפס,אקנה ,אנשים שנואשו מאין ספור של טיפולים מצאו מזור לכאבם ע"י מכשיר פלא זה למי שבאמת סובל שווה וכדאי לבדוק את המכשיר (לא חייבים לרכוש אותו) . המכשיר קיבל את אישור משרד הבריאות ,ותו תקן ישראלי ואירופי אשמח לתת עוד אינפורמציה ולהציג את המכשיר . 054-887645

על פי היצרן של המכשיר מומלץ המכשיר למחלות עור מסויימות וריפוי פצעים כולל פצעים על רקע סוכרת. היצרן אינו מזכיר דלקות מפרקים או כאבי שרירים או כל בעיה אחרת הקשורה למערכת השלד והשרירים. זאת ועוד במפרט המכשיר מצויין במפורש כי יש בו שדה מגנטי סטטי ולא תהודה מגנטית . בימי חלדי כבר עיינתי בתוצאות של עשרות עבודות מחקר העוסקות בריפוי ב"לייזר רך " או לייזר בעל עצמה נמוכה ולא הצליחו להראות השפעה על דלקות פרקים או מחלות שרירים וכו' . על רקע דברים אלו אני סבור שכתבותיו של עומרי בפורום מהוות הטעיית הציבור סיפורי בדים ובורות וכל כך לצורך קידום מחירותשל מוצר .כיון שכך אמחק בעתיד כל כתבה ממנו.

מנהל פורום אורתופדיה