לאחר ארתרוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/06/2003 | 20:17 | מאת: הדס

אני כשלושה שבועות לאחר ארתרוסקופיה בברך שמאל. הממצאים היו - כמויות של דם מתחת לסחוס+התרככות הסחוס. נאמר לי שדם בברך הוא נדיר, ושכנראה היה שם שבר והדם נקווה שם על מנת לשמור עליו. יש לציין שאני עברתי את הארתרוסקופיה בעקבות בירור לאחר נפילה בעבודה. האם זה באמת נדיר? ומה זמן האחלמה הסופי, מכיוון שאני עדיין לא יכולה לקפל את הרגל לגמרי ולא ללכת יותר ממספר דקות רצוף עד הגיעם של כאבי התופת. ( יש לציין גם שהברך נפוחה ומתנפחת לאחר הליכה).

לא כל כך ברור לי מה בעצם מצאו אצלך

09/06/2003 | 22:31 | מאת: הדס

דר' כרכבי מביה"ח רמב"ם כתב בסיכום הניתוח כי נמצאו שינויים ארטרוטיים ב-MTP . ובקידוח שבוצע - בוצע ניקוז כמויות של דם מתחת לסחוס. וכך מילה במילה מהדו"ח של האישפוז.

10/06/2003 | 21:54 | מאת: הדס

הדס כתב/ה: > > אני כשלושה שבועות לאחר ארתרוסקופיה בברך שמאל. > הממצאים היו - כמויות של דם מתחת לסחוס+התרככות הסחוס. > נאמר לי שדם בברך הוא נדיר, ושכנראה היה שם שבר והדם נקווה שם על > מנת לשמור עליו. > יש לציין שאני עברתי את הארתרוסקופיה בעקבות בירור לאחר נפילה > בעבודה. > האם זה באמת נדיר? ומה זמן האחלמה הסופי, מכיוון שאני עדיין לא > יכולה לקפל את הרגל לגמרי ולא ללכת יותר ממספר דקות רצוף עד הגיעם > של כאבי התופת. ( יש לציין גם שהברך נפוחה ומתנפחת לאחר הליכה). תוצאות הניתוח: ניקוז של דם מתחת לסחוס ושינויים ארטוריים ב-MTP. מה זה אומר?

מנהל פורום אורתופדיה