ארטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/06/2003 | 00:42 | מאת: אורית אדמוני

שלום, בעלי ביום שלישי אמור לעבור ניתוח ארטרוסקופיה במיניסכוס וקרע ברצועה רציתי לדעת מה הם אחוזי ההחלמה, האם זה לא בעיתי לפתור את שתי הבעיות האלו באותו הזמן, ודבר נוסף בבדיקות שהוא עשה לפני הניתוח רמת הלימפוציטים שלו הייתה 4.4 שזה קצת גבוהה האם זה יכול להוות בעיה ואיזו סיבה יכולה לגרום לעליה של רמת הלימפוציטים תודה מראש אורית

הכל מחלימים מי יותר מהר מי יותר לאט. אם רצית לשאול על אחוזי ההצלחה עליך לציין הצלחה של מה ועל איזה מניסקוס מדובר ואיזה רצועה

09/06/2003 | 23:07 | מאת: אדמוני אורית

שוב שלום דר' באמת שכחתי לציין מדובר במיניסקוס ורצועה בברך רציתי לדעת את אחוזי ההצלחה גם של תיקון המיניסקוס וגם תיקון הקרע והאם כדי לבצע את שני התיקונים באותו הזמן באותו ניתוח מחר בעלי עובר את הארטרוסקופיה והרופא (דר' ישראלי תל השומר) אמר שהבעייה המרכזית היא במיניסקוס תודה ויום טוב אורית

מנהל פורום אורתופדיה