בעיה לא ידועה בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/06/2003 | 16:46 | מאת: דניאלה

מיזה שנתיים אני סובלת מכאבים בברך, המילה כאבים שהנני מתארת הינם כאבים במנוחה שמתגברים לאחר מאמץ, כאבים שמפריעים לישון בלילה. ניסיתי את כלל הטיפולים האפשריים ברפואה הקונבנציונאלית- החל מווקס ופיזותרפיה וכלה באורטוסקופיה וזריקות קורטיזון, כמו כן התנסיתי באוקופנטורה. כל טיפול שעזר לי עזר למשך יומיים ולא יותר, הייתי אצת מומחים רבים וכולם חסרי אונים: אני פונה אליך בבקשה אולי לחשוב על איזשהוא משהו שעוד לא התנסיתי בו. הכאב מתרכז באספקט הפנימי של הברך ויורד לכיוון השוק.

מה בנוגע לדלקת של גידי הפס אנסרינוס? מה בקשר ל נוירופתיה של העצב הספון?

מנהל פורום אורתופדיה