נכות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/06/2003 | 12:59 | מאת: שי

ד"ר שלום רציתי לדעת בערך כמה אחוזי נכות יקבעו לי אם בוועדה הרפואית בבדיקה הועלו הממצאים הבאים: סטייה של שורש כף היד לכיוון אולנרי, שינויי צבע (הכחלה) של כף היד אובדן תחושה באצבעות הגבלה בתנועת כף היד הבדל בהיקף שורש כף יד שמאל לעומת ימין (1 ס"מ), נפיחות, c.t.s כמו כן נקבע ע"י רופא תעסוקתי אובדן כושר עבודה לצמיתות בכל עבודה פיזית שנוגעת לפעילות יד שמאל כל התופעות הללו ארעו לאחר תאונת עבודה שבה נחבלתי קשות בידי אך לא היה לי שבר אודה לך על תשובתך... שי

הממצאים שהבאת הנם כלליים ביותר ואינם מאפשירם הערכה מדוייקת של נכות .לא נראה לי שעל סמך ממצאים כאלה תוכל ועדה לתת ברצינות דרגת נכות אלא תבצע בדיקה מדוייקת של טווחי תנועה של המפרקים השונים החל מהמרפק דרך מפרק כף היד אל מפרקי האצבעות , תתאר במדוייק את האצבעות הלוקות בחוסרת תחושה איזה צד שלהם ועד לאן מגיעה ההפרעה וכו'.

מנהל פורום אורתופדיה