המשך שבר באצבע הקטנה!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/06/2003 | 08:35 | מאת: זוהר

דר/ אסא שלום! קיבלתי ממך תשובה לגבי "שבר באצבע" אך מאז כבר קיבלתי עוד פעמיים מכה באצבע הקטנה שכנראה נסדקה כבר לפני חודש. רציתי לשאול האם לחזור לצילום רנטגן פעם נוספת ובלי שום קשר לכך אני בחורה שרגילה לעשות ג'וגינג 4 פעמים בשבוע מאחר ואני שומרת באדיקות עקב בעיות השמנה.כבר חודש שלא צעדתי ואני הולכת ומשמינה.מתי לדעתך אני אוכל לחזור ולצעוד.האצבע עדיין כואבת אבל מטריד אותי שאני לא יכולה לצעוד. האם אין אפשרות לחבוש או לגבס אצבע קטנה? תודה רבה מקרב לב זוהר

אין שום צורך לגבס. די להצמיד שתי אצבעות יחד. איני יכול לנבא מתי תחזרי לצעוד אך בנתיי ם אני ממליץ על ניתוח פלסטי להפרדת הראש מן המקרר.

מנהל פורום אורתופדיה