כאבים שנה לאחר ניתוח קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/06/2003 | 00:03 | מאת: משה

לפני שנה בוצעה בקרסול רגל ימין ניתוח ארטרוסקופיה וזאת בעקבות קרע בסחוס מעל הטאלוס. הניתוח בוצע כשלוש שנים אחרי הקרע מפנה שהאורטופד שפניתי אליו לאבחון הבעיה כיומיים לאחר הפציעה טען שזה כלום ואני יכול ללכת הביתה. לפי דבריו של הרופא שהגעתי אליו פר' ניסקה מאיר נוצרו ציסטות בעצם הטאלוס וחייב לבצע ניתוח את הניתוח עשיתי בסורוקה לפני שנה והיום חוזרים אלי הכאבים שלא הרגשתי כבר חודשים רבים. מהיכולה להיות הבעיה? ומה עלי לעשות? תודה מראש.

ישסיבות רבות אפשריות לכאב בקרסול חלקן הקשורות למפרק עצמו ואחרות הקשורות למחלה ברקמות הסמוכות. במקרה שלך יש הסתברות די גבוהה להתפתחות של אוסטאוארטריטיס . עליך לפנות לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה