שורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/05/2003 | 14:54 | מאת: גיא

שלום רב אני רוכב עם אופני שטח מספר שנים בערך לפני 8 חודשים התחילו כאבים בשורש כף היד ( בשתי הידיים) הייתי בבדיקות צילומים, מרכתי משחות ולקחתי כדורים, כעת המצב בסדר לצערי אתמול הרמתי חפצים מאד כבדים ושוב כואבות לי הידיים האם עליי לעשות מיפוי עצמות האם עליי למרות הכאבים להמשיך לרכב למי לפנות בבעיות שכאלה נא תשובתך

לפני שהולכיםלבדיקת דימות כל שהיא עליך להבדק על ידי אורתופד או מומחה לכף יד לשם מיקום הבעיה ואיבחון רראשוני.

מנהל פורום אורתופדיה