גוש בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/05/2003 | 22:02 | מאת: ורטר עופרה

אבקש הסבר יש לי גוש כואב בצד פלנטרי של כף רגל ימין הממצאים: גוש רגיש דבוק לפאסציה הפלנטארית. גבולות בלתי ברורים. אבחנה משוערת: TUMOR BENIGN DERMAL MISC-Y11211 SUSP RT FOOT אבקש אסבר יותר מפורט לבעיה שלי ומה הטיפול המומלץ להעיה תודה.

30/05/2003 | 11:31 | מאת: אלון

אנא צרי קשר 054504028

ובכן אין לי הסבר יותר מפורט שכן מה שיש אני למד מפיך: גוש שטחי מתחת לעור או בתוכו. האבחנה שצרפת היא אבחנה כללית מאד לא ספציפית ומדברת על גוש דרמלי כלומר בתוך הדרמיס שזה רקמת העור. מה הלאה ובכן זה בדיק מסוג המקרים שבלי לראות ולמשש לא ניתן לחוות דעה.

מנהל פורום אורתופדיה