בהמשך לשבר בפטיש עוד שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/05/2003 | 12:01 | מאת: כוכבית 42

בהמשך לשאלותי מאמש עוד רציתי לשאול האם דריכה מרובה עם הרגל המגובסת תורמת להחלמה או עדיף להמנע כמה שפחות לדרוך-כאמור הורשתה דריכה על הרגל עם הגבס האם לקיחת טבליות סידן 1500 מיליגרם ליום -סידן פחמתי שמתוך זה 600 מג סידן וויטמין די - כל אלה בגלולה אחתליום ה ויטמין CAALוסידן משפרת את ההחלמה האם יש הגבלה בצריכת סידן ליום אני בת 48. האם אקח מולטי ויטמינים צנטרום את הגלולה הנל זה מתאים?? תודה על התיחסותך

אכילת ויטמינים או סידן ל א יזרזו את החיבור. כמות הסידן לו נזקק גופך היא כ 1200 מ"ג ליום . גם אם תאכלי פי שלש לא יקרה שום דבר מיוחד שכן רובו של הסידן ימצא דרכו אל האסלה.

מנהל פורום אורתופדיה