כאבים בכתף.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/05/2003 | 05:47 | מאת: sarah

בבדיקת אולטרסונד לכתף נמצאו המימצאים, ACJ ב.מ.פ. INFRASPINATUS בעובי ובצורה תקינה.אין עדות לנוזל תוך מיפרקי. SUPRAPINATUS הגיד מעובה ובעל הדיות מופחתת המתאים לטנדינוזיס SUBSCAPULARIS בעובי ובצורה תקינה,אין עדות לקרע BURSA SD-SA נוזל בתוכו BICEPS-TENDON הודגם נוזל בשרוול הגיד. מכובדי, מה אומרות תוצאות אילו בשפה מובנת לי, מה הטיפול. אני בת 75 , בתודה מראש ,שרה supraspinatus

ז"א דלקת של גיד הסופרה ספינטוס עם קצת נוזל מסביב לו. גיד הסופרהספינטוס הוא אחד הגידים הפועלים להנפה הצידה של הזרוע. הטיפל תרופות נגד דלקת , טיפול פיסיותרפי , זריקת סטרואידים .

מנהל פורום אורתופדיה