כאב באגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/05/2003 | 13:45 | מאת: יעל

שלום אני בשנות ה- 20 לחיי, אובחנתי כלוקה באוטפורוזיס בעקבות נטילת סטרואידים (בשל מחלת סרטן), ההבחנה הייתה לפני כמעט שנתיים ומאז אני לוקחת פוסלן. האם לאחר שנתיים צריכים להפסיק את עם הפוסלן ? חוץ מזה, בחודש האחרון אני סובלת מכאבים באגן (כאב שאני מרגישה בעצמות) האם זה קשור לפוסלן, ואם יכול להיות קשר לכך שאני עושה התעמלות (, ותרגילי פיזוטרפיה)

עליך לקחת פוסלן כל עוד צפיפות העצם לך נמוכה באופן משמעותי. אין קשר בין כאביך לפוסלן. מה סיבת הכאב? אין בדבריך מספיק מידע שיאפשר לי לנחש.

מנהל פורום אורתופדיה