טיפול בגלי הלם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/05/2003 | 17:49 | מאת: יהודית

שלום ד"ר מצאתי חומר רב בארכיון הפורום לגבי דורבן - ורבים רשמו שם שמומלץ לטפל בגלי הלם. רציתי לדעת מה בדיוק כרוך בטיפול זה? איך מטפלים? וכמה טיפולים נדרשים? אשמח גם לתשובה ממישהו שעבר טיפול זה. תודה יהודית

25/05/2003 | 19:17 | מאת: שי

יהודית שלום עניתי לך בy-net ואני מרחיב אני התנסיתי ברגל אחת בניתוח של רופא שרלטן ש"דפק " לי את עצב הקנקניאלי וזאת מבלי שניסה כלל כל טיפול אחר כגון מדרסים ,פיזיוטרפיה וגלי הלם. ברגל השנייה הייתי יותר חכם פניתי לד"ר שקלאר ממרפאת כאב בקפלן שם בוצעו לי שלושה טיפולים בגלי הלם ש-ה-ו-ע-י-ל-ו מחיר כל טיפול כ 500 ש"ח אינני רופא ובודאי ד"ר לב אל יוסיף לדברי בעקרון מדובר במכשיר שמרסק אבנים בכליות -לא חודרני-אלא פועל באמצעות שוק הן פיזי והן קולי שמפריד את ההדבקויות של דלקת חותלת השעל. ממליץ מאד לנסות !!!!

25/05/2003 | 19:47 | מאת: שי

בהמשך להודעתי הקודמת אני ממליץ לך להכנס לאתר של רמב"ם לפרק "עולם הרפואה" שם תחפשי במנוע החיפוש את המושג "גלי הלם" ותמצאי את כתבתו של ד"ר עמיר פורמן בהרחבה על כל נושא הדורבן בהצלחה- שי

מדובר בסדרת טיפולים ( עד 6 ) בהם יורים גלי הלם אל המטרה שהיא מוקד הכאב. כל טיפול כזה כולל כ 1500 יריות של גלי הלם .הטיפול מכאיב למדי ולע"ק יש להזריק הרדמה מקומית. ההצלחה היא די גבוהה.

מנהל פורום אורתופדיה