כאבים בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/05/2003 | 09:54 | מאת: מירה 1

שלום, מזה שלושה חדשים אני סובלת מכאבים חריפים בכתף שמאל ולאחרונה מחוסר תפקוד של כתף שמאל אחורית, בצילום אובחן סימני בורסיטיס במפרק מטופלת לאחרונה בכדורי ויוקס, אני מרגישה שהתופעה מתחילה להתפשט בכתף ימין, האם יש דרך לעצור את התופעה, אני בת 57 האם זה נגרם מחוסר או עודף סידן ומה יכול לעזור לתופעהץ

25/05/2003 | 09:59 | מאת: מירה 1

האם כדורי מגה גלופקס יכולים לעזור במקרה זה

דלקת גידים בכתף הנקראית גם בורסיטיס סוב אקרומיאלית אינה מתפשטת. יתכן שיש לך בעיה דומה גם בכתף שניה אך אין כאן התפשטות ובכלל עליך לדעת שהתהליך החולני שמתבטא בסופו של דבר כבורסיטיס מתחיל זמן רב לפני שמופיעים כאבים . בכל מקרה הקפידי לשמור על טווח תנועות הכתף אך המנעי מתנועה של הרמה הצידה של הזרוע.

26/05/2003 | 20:28 | מאת: מירה 1

תודה רבה!

מנהל פורום אורתופדיה