נקע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/05/2003 | 20:56 | מאת: הלוחמת

היי לפני כשלושה וחצי שבועות נקעתי את הרגל באמצע משחק כדורסל חובבני. הרגל התנפחה מאד . בצילום הרנטגן לא ראו שבר. עם זאת, משך זמן רב היו לי שטפי דם ונפיחות ורופא מעקב החליט ש"אולי" יש לי שבר קטן בעצם בצד כי היא עדיין נפוחה קצת ורגישה. השאלה שלי היא- 1. האם לקבל את התשובה "אולי"? האם אני לא אמורה לקבל תשובה חד משמעית. בבית החולים לא ראו שבר על פי הצילום. ולמרות שאותו רופא אמר שאני לא צריכה לעשות כלום גם אם יש שבר , כי הוא קטן ויתאחה לבד, האם ללכת לחוו"ד שני? 2. האם זה הגיוני שלא אוכל לדרוך על הרגל ללא רגישות מיד אחרי כן משך כמעט 4 שבועות?? תודה

נקע יכול להיות קשה ומכאיב אף יותר משבר. אשר לתשובות חד משמעיות אלא נועדו לטיפשים. ברפואה אין אף לא פעם ואין תמיד . אנו חיים עם מדה זו או אחרת של חוסר ודאות.

מנהל פורום אורתופדיה