שבר באצבע הבוהן??

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/05/2003 | 03:23 | מאת: ישראל

שלום!! דר': אסא היקר !! הנדון : שאלת שבר בבוהן או סדק תאור המקרה: לפני כשבועיים מישהי פתחה עלי בטעות את דלת מכוניתה כשרכבתי באופנים ונפלתי על הבוהן רכתוצאה הבוהן התקפלה התנפחה ומאז היא כואבת הכאבים פוחתים אך בכל פעם שאני עושה פעולה עם הבוהן הם חוזרים לנקודת ההתחלה יש לצין כי הבוהן התקפלה לחלוטין אחורה עם כל המשקל של הנפילה רופא יקר לא נבדקתי אך האם יתכן ששברתי אותה במידה וכן כמה זמן עלי לחכות לאחוי ומה לעשות תודה רבה שלך ישראל

מנגנון הפציעה מדבר יותר בעד נקיעה אךבהחלט יתכן שיש בצידה גם שבר. אם יש שבר תלוי היכן הוא מונח . יש שרסיס עצם נכנס לתוך המפרק מה שעשוי לגרום לנזק מתמשך למפרק . כדאי שתישא את אגודלך למרפאתו של אורתופד

07/06/2003 | 18:31 | מאת: ישראלישראל

דר' נכבד !! תודה לך על שהקדשת מזמנך הייתי אצל אורטופד ועשיתי צילום הוא איעבחן קרע ברצועה ונזק למפרק הוא היפנה אותי למרפאת ממוחים באיכילוב רופא כף יד וקיבע לי את האצבע בסד אלומניום ! זה עזר , אך בשל השימוש בי מדי יום היה עלי להוריד את הסד וזה שוב פעם התחיל לכואב מחדש היתכן שיש שבר ואפה רואים רצועת טוב יותר במ .ר. י או באלטרסואנד וכמה זמן עובר שבר או סדק במפרק והאם קרע ברצועה של הבוהן מחייכ ניתוח?? או שאפשר לחיות כך נכון להיום קשה לי לקפל את הבוהן דר' תודה לך מראש ישראל זהר

מנהל פורום אורתופדיה