ראומטואיד ארתריטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/05/2003 | 11:28 | מאת: דנה

שלום לך ד"ר אני בת 27, סובלת מMALALIGMENT של שתי הפיקות בסטייה של 10 מעלות כל אחת, המליצו לי על ניתוח אוסטואטומיה. סבלתי מבורסיטיס דו צדדי באגן שטופל בהצלחה עם זריקת קורטיזון. עברתי ניתוח בורסיטיס כתף-דלקת של 10 ס"מ בגיד, שגם טופל בהצלחה אם כי הבעיה החלה בכתף השנייה. כל הכאבים במפרקים הללו מתבטאים בעיקר בבוקר, לפעמים אני מתעוררת בלילה מכאבים בכתף, קשיים איומים בכיפוף ברכיים, וכו'. קראתי על ראומטואיד ארתריטיס,שמתאפיין במה שתארתי עכשיו:דו צדדיות, כאבים לאחר שינה וכו'. אאילו בדיקות עליי לעבור בכדי לבדוק האם אני סובלת מדלקת פרקים זו? אני שואלת משום שניראה לי מאוד מוזר שבגילי הצעיר יש לי כל כך הרבה כאבים במפרקים שונים, לכן אולי יש קשר בינהם שלמעשה מקור הבעיה הוא בדלקת פרקים זו? מה דעתך? תודה מראש דנה המיואשת

בניגוד להרגלי ונטייתי הטבעית ולאינסטיקטים שלי אני מסתכן באבחנה בלי לבדוק ואומר כי אין לך דלקת מפרקים שגרונית משום שזה פשוט לא הסיפור.

22/05/2003 | 21:18 | מאת: עומרי

שלום לך שמעתי שיש מכשיר חדש שיצא שעובד על עקרון של לייזר ואינפרא אדום הבנתי שהמכשיר הוא בייתי ויש תוצאות מיידיות במיוחד בדלקות פרקים ,כאבי שרירים וכו',וזרימת דם וגם לבעיות עור כמו פסורייאזיס,אקנה,הרפס אם זה חשוב לך מאוד אני יכול לברר את שם המכשיר ופרטים נוספים שיהיה לך רפואה שלימה

23/05/2003 | 09:38 | מאת: דנה

אני מאד מאד אשמח לשמוע פרטים נוספים.... מודה לך מאד דנה

מנהל פורום אורתופדיה