שחיקת סחוסים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/05/2003 | 18:28 | מאת: סחוסי

מה עןשים למניעת תהליך שחיקת הסחוסים בברכיים, מרפקים,מפרק כף היד האם טיפול הלייזר עוזר? מהן ההשלכות של טיפול זה בטווח הקצר והארוך? האם יש דרכי טיפול אחרות? תודה

20/05/2003 | 22:19 | מאת: כרמלה

שלום אני בת 67 פעילה מאוד שוחה מתעמלת יוגה וחדר כושר בעבר לפני 15 שנה עברתי ניתוח דיסקוס ב-l 4-5 ומאז אין לי כאבים בגב .השאלה שלי האם התעמלות פילטס מתאים לגילי? עלי לציין שהייתי בשיעור אחד ולאחר מכן כעבור יום ניתפס לי הגב.הייתכן שזה מהפילטס או שזה מקריות? שאלה שנייה האם מותר לי ללכת על מכשיר ההליכון גם במיקרה שהגב תחתון תפוס? תודה מאוד כרמלה

פילטיס זו שיטה שניתן להתאימה לכל גיל וזה תפקידה של המאמנת . הליכה על הליכון עם גב תפוס ואין בה נזק והיא עשויה להביא לשחרור

האמצעים המקובלי למיתן תהליך שחיקת הסחוס הנם: שיפור יציבות המפרק ( פיסיותרפיה) פיזור עומסים נכון על ידי שימוש באמצעי תמיכה או שינוי מבנה המפרק ( ניתוח ) , הורדת עומס על ידי שינוי סדרי חיים .(כמו מעבר למגורים בקומת קרקע) , נטילת של תרופות התומכות בחוס כמו ארט-50 או תוספי מזון כמו גלוקוזאמין וכונדרואיטית סולפט. שיפור הסיכה של המפרק על ידי הזרקת היאלורונן. לייזר לא עוזר

22/05/2003 | 00:22 | מאת: arie

to dear dr asa. after doing all the neccesary test like x-ray knees standing laying tunel blood presure circulation urine blood test all thank god ok bone scan shows material in left knee wher i have pain more and slightly in the right knee onther both knees i have pain walking or gething up from a siting posision oll the rest of bone can is ok. the diagnozis is arthralgia the recomendation to make fizio therapy and gething knee suport i.have some smoll swling in back of my left knee and in the knee cop dr prescribed injection of 2 kinds toghether diprospan with esracain my question to you ? can i wait 1 month from the day i got this prescripsion because the dr is refusing to give me the shots because his agenda is to ful or i shal find other dr that can administer this shot since i hardly can walk already from pain and feling wery onstable walking specialy crosing a street. i apreciate your response sincerly arie

01/06/2003 | 01:20 | מאת: nili

ישנם מוצרים העשויים להקל על התופעות הנובעות מהשחיקה המוצרים הם בטכנולוגית המגנטים ואינפרא אדום רחוק. אשמח לתת לך עוד אינפורמציה

מנהל פורום אורתופדיה