כאבי ברכיים מאימוני טניס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/05/2003 | 21:14 | מאת: מור

אני משחקת טניס אז שאני בת 10. עם הזמן החלו לי כאבי בירכיים אשר הלכו והתחזקו עם הזמן. כיום אני מרגישה כאב גם כאשר אינני עושה פעילות גופנית (לא תמיד) אבל עדיין ממשיכה להתאמן בטניס. האורתופד אליו הלכתי רשם לי מרשם למעין תחבושות אלסטיות עם סיליקון המקלות על הכאב אך אינן פותרות אותו... האם עלי להפסיק להתאמן אם הכאב מתגבר? האם עלי לטפל בכאב בצורה חמורה יותר או לחקות שהכאב יחלוף? חשוב לציין כי אני עושה פעילות אירובית במכון כושר כמה פעמים בשבוע ופעילות זו אינה מקלה על הכאב. אשמח לקבל תשובות לשאלותי בהקדם האפשרי. תודה מראש. מור.

כאשר סיבת הכאב קשורה בפעילות גופנית מקובל להתחיל טיפול בתקופת מנוחה ואחר כך חזרה הדרגתית לפעילות תוך שמירה על שגרת תרגילים. מכיוון שלא ברור לי בדיוק מה הגורם למחושייך איני יכול לפרט מעבר לזה.

01/06/2003 | 01:11 | מאת: nili

ישנם מוצרים מגנטיים העשויים להקל עליך באופן משמעותי. אשמח לתת לך הסברים נוספים

מנהל פורום אורתופדיה