דורבן בעקב הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/05/2003 | 23:23 | מאת: ג. אריה

אני רוצה לדעת עם ניתוח דורבן רגיל זה מסוכן קול האלטרנטיבות האים יש ניתוח בליזר או ריסוק ע"י גלי קול איפו עושים בתל אביב ותמליץ לי על רופא אורטופד פרופסור ומנתח

18/05/2003 | 23:48 | מאת: שלא תעיז לעשות ניתוח

תעשה גלי הלם במרפאת כאב ד"ר שקלאר קפלן-רחובות.

19/05/2003 | 02:22 | מאת: גיל

טיפול טווינה (פיזיותרפיה סינית) בשילוב עם דיקור סיני יכול לטפל מצויין בדורבן. שווה לנסות לפני ההליכה לניתוח.פנה אליי למייל. בהצלחה גיל ronygil@012,.net.il

19/05/2003 | 12:07 | מאת: שלום

מה המחיר של טיפוך סיני ??

ניתוח עשוי להיות מלווה בסיבוך לא נעים של פגיעה בעצב עם סבל אחר כך. גלי הלם חוץ גופיים הנם שיטה טובה. אין ניתוח בלייזר וגם טיפול בלייזר לא שווה כלום

21/05/2003 | 20:47 | מאת: אורית

לפני 3 חודשים רכשתי עבור אבי מכשיר לייזר רך לשימוש בייתי,מכיוון שאבי אדם מבוגר חששתי מניתוחים. להפתעתי תוך פרק זמן קצר (3 שבועות) חלפו הכאבים ,ולאחר חודש נוסף חלף לחלוטין הכאב. שם המכשיר טרה קוואנט (בדקתי עם הרופא שלי ויש להם אישורים של קופת חולים ומשרד הבריאות),איני זוכרת את שמו של הנציג שהיה אצלי וגילה המון סבלנות והבנה(במיוחד מול אבי) אולם הטלפון שלהם הינו 03-6090401 .

28/09/2003 | 01:40 | מאת: דניאלה

אורית , אני שמחה לשמוע שיש טיפול שעזר לאביך. אודה לך אם תמסרי לי כמה עלה המכשיר? תודה דניאלה.

מנהל פורום אורתופדיה