כאבים בחלק גוף ימני

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/05/2003 | 10:36 | מאת: מירב

שלום דר' לב אל אסא, אני סובלת מכאבים קלים בחלק גוף ימני תחתון, החל מהישבן, דרך הירך ועד לשוק רגל ימין. ברצוני לציין שהכאבים נסבלים אך מציקים מאוד במיוחד בשכיבה ובעמידה. אודה לך אם תוכל להעריך מה יכולה להיות הבעיה ו/ או לכוון אותי לבדיקות המתאימות. ברצוני לציין שאני סובלת מכאבים אילו מספר חודשים וכן יש לי דלקת בגיד כתף ימין מזה כשנה וחצי. בתודה מראש וכל טוב

גנשת בורסיטיס טרוכנטריקה סקרואיליאיטיס תסמונת הפיריפורמיס נוירופתיה של הסיכיאטיקוס

20/07/2003 | 12:38 | מאת: מירב

דר' שלום רב, לפני כחודשיים שאלתי אותך שאלה לגבי כאבים בחלק גוף ימני החל מהגב הימני דרך הישבן והירך ועד לשוק רגל ימין, מהם אני סובלת מספר חודשים. אני מודה לך מאוד על התשובה המהירה. לא התעמקתי בטיפול בבעיה משום שנכנסתי להריון ולא רציתי לבצע בדיקות שאולי ישפיעו לרעה. לצערי, ההריון הסתיים והכאבים החריפו. אודה לך מאוד אם תוכל להסביר לי למה התכוונת בתשובתך הנ"ל על מנת שאוכל לבדוק את העניין. בתודה מראש וכל טוב דר' אסא לב-אל כתב/ה: > > גנשת > בורסיטיס טרוכנטריקה > סקרואיליאיטיס > תסמונת הפיריפורמיס > נוירופתיה של הסיכיאטיקוס >

מנהל פורום אורתופדיה