צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/05/2003 | 12:07 | מאת: רועי

דר שלום מזה כשבועיים אני חש מעין כאב באזור הצוואר כשצד ימין כאב חריף יותר זה לא דומה לצוואר תפוס אלא הרבה פחות מה גם שאין מיגבלה בתנועות הצוואר הכאבים הם לא חריפים אלא מציקים ומאוד ממממקדים אך מיקומם משתנה לאורך השריר שאלותי: א.כמה זמן יכול להמשך כאב צוואר או צוואר תפוס ב.האם ניתן לעשות משהו כמו וולטרן או בן גיי מה עדיף? לתשובתך אודה

עפ"ר כאב כזהימדשךעד 6 שבועות אך כמובן זה יכול לקחת גם 3 חדשים. מריחת ולטרן או בן-גיי לדעתי לא ממש עוזרת

מנהל פורום אורתופדיה