קרע בשריר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/05/2003 | 12:33 | מאת: כרמי

שלום רב. לפני כשבועיים קרעתי(קרע חלקי) את שריר הירך השמאלי עקב נפילה חזקה, במקום המכה יש צבע צהבהב והתנפחות עם ריכוז של נוזלים. המקום כואב ואיני יכול לדרוך על רגלי, אני נעזר בקביים. הרופא המטפל טען שאין מה לעשות במקרה זה אלא רק מנוחה ארוכה ללא מאמץ. אני כבר שבועיים בבית בלי להזיז את הרגל אך אין שיפור. שאלתי האם יש טיפול לקרע בשריר, ומה משך ההחלמה במקרה של קרע. תודה מראש, כרמי

ובכן הכל תלוי במיקום הקרע ובחומרתו. ברוב המקרים יש לחוכתלריפוי ספונטני. במקרים מסויימים מאד כדאי לעשות ניתוח ולתפור את השריר. בטיפול ללא ניתוח יש לתת לרגללנוח כ 4-6 שבועות

17/05/2003 | 12:07 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

רמי אפשר לזרז את ההחלמה בקרע ולהפיג את הכאבים בעזרת טיפולVORTEX לפי שיטתו של פיטר קוליש הטיפול אפקטיבי ויעיל פרטים אצלי בדוא"ל

מנהל פורום אורתופדיה