בורסיטיס ו-ויוקס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/05/2003 | 11:25 | מאת: שלי

שלום ד"ר , מזה מספר חודשים אני סובלת מכאבים חזקים בירכיים ובחלק האחורי של הברך, ומתקשה בהליכה ובהרמת הרגליים. אובחנתי לא מזמן כסובלת מבורסיטיס. קיבלתי כדורי ויוקס - מינון של 10 כדורים, והפנייה לפיזיוטרפיה. אני נאלצת להמתין לפיזיותרפיה חודש ימים!!!!(קופת חולים כללית כמובן) וסיימתי לקחת את הכדורים. בזמן שלקתי את הכדורים היתה הקלה משמעותית בכאבים ולאחר שסיימתי הכאבים חזרו בדיוק כמו בהתחלה. שאלותי הן: כמה זמן רצוף ניתן לקחת את כדורי הויוקס מבלי לסכן את מערכות הגוף - הבנתי שאלו כדורים חזקים המזיקים לכליות. האם זוהי למעשה דלקת כרונית שלא תיעלם, והכדורים משמשים אך ורק כמשככי כאבים, או שהכדורים עוזרים בריפויה ובסופו של דבר אוכל להפסיק לקחת אותם? תודה רבה על תשובתך

סודה שלכל תרופה מוצלחת היא שהיא מאפשרת לתהליכי הריפוי של הגוף לבוא לידי ביטוי. ויוקס הנה תרופה מן הבטוחות שיש וניתן לקחתה ללא סכנה שבועות רבים.

15/05/2003 | 21:08 | מאת: יאיר

גב. שלי תפקידה של הצרופה ויוקס היא הקלה על השרירים וכו' מה שמומלץ שחיי-ה וכן נסי התעמלות פלדנקרייז וכן נסי ללכת בפיקוח רפואי לקבל טיפולים בים המלח מי הים יש להם תכונות שיכולות לסייע בהרבה מקרים כמובן שעם את סובלת מיתר לחץ דם את צריכה להתייעץ עם הרופא המטפל ויוקס צריך לשתתו עם מים במן הארוחה או לפניה לא לקחת ויוקס ללא אוכל מאחר ויכול להווצר בעייה במערכת העיכול כיב וכדומה רפואה שלימה יאיר -הרבולוג רפלקסולוג וארומטרפיסט ראשל"צ

ויוקס הוא תרופה נוגדת דלקת המעכבת פעולתו של אנזים הנקרא CYCLOXNASE 2 בקיצור (COX2 ) . בתור שכזוהיא בטוחה מאד אינה מזיקה לרירית הקיבה ניתן לקחתה בלי קשר לארוחות או לשתיית מים.

מנהל פורום אורתופדיה