דלקת בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/05/2003 | 12:34 | מאת: מורן

לפני כחצי שנה עברתי תאונת דרכים בה נפצעתי בקרסול ימיןחבלה קשה(ללא שבר או נקע).הרגל הייתה כחולה כמעט שחורה ובמשך הזמן הסימנים עברו למעט ימים קרים במיוחד או מאמץ רב של הרגל.כיום אני נמצאת בקורס מכיו"ת המצריך מאמץ גופני,הכאבים והסימנים חזרו. רק לאחר חודש הופנתי לאורטופד שגילה כי יש לי דלקת בקרסול ועליי להיות במנוחה מוחלטת.מפקדיי החליטו כי עליי להיות נוכחת בכל סדר היום מלבד שעורי ספורט וכך מצאתי עצמי עומדת על הרגל ומאמצת אותה המון שעות.הכאבים החמירו וכיום הם התפשטו לברך ולצד הימני של עמוד השידרה.שאלתי היא: האם הינני כשירה לשרת בכזה קורס?והאםנגרם לי נזק בלתי הפיך כלומר בזמן מאמץ הרגל תמיד תכאב?תודה,מורן

14/05/2003 | 20:16 | מאת: מ"פ מפקדה ששי אמזלג

חיילת!! למה את לא פונה לרופא/חובש צבאי ? מה פתאום שאלה כזו פה בפורום? את רוצה לקבל גימלים ממנהל הפורום ? לפני שאת עונה לי תעברי לדום אך תשכחי להצדיע לא לשכוח שיש לי שעון על היד!! הקשב !!!!!!!!!!!!1

האבחנה דלקת בקרסול דומה לאבחנה "כאב ראש" , . אם יש לך בעיה של ממש צריך לאבחן אותה במדויק ובהתאם לאופיה להחליט על מצבך וכשירותך.

15/05/2003 | 21:09 | מאת: מורן

15/05/2003 | 21:27 | מאת: בינו צדיק

כן מורני מה השאלה?

מנהל פורום אורתופדיה