שחיקה טוטאלית בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/05/2003 | 23:11 | מאת: אורי ב

בשנת 1971 עברתי ניתוח של קרע ברצוע (לטרה קולטרה ליגמנט) ניתוח כושל, אשר במשך השנים החמיר את מצב הברך. כיום בגיל 50 יש לי בעיית ניידות קשה מאוד מלווה בכאבים בילתי נסבלים. הייתי אצל כמה רופאים גם באסף הרופא וגם אצל עוד ממוחים. לטענתם השחיקה בברך היא מוחלטת. אך בגילי אין ניתוח להחלפת ברך. רק בגיל מבוגר. ברצוני לקבל עצה איך אני יכול למנוע את הכאבים האיומים הללו. תודה אורי

ניתוח להחלפתהברך ניתן לעשות בכל גיל ( בתקופת החיים הבוגרים) משתדלים לדחות כמה שניתן אך כאשר מחושיך ממררים את חייך היום אין טעם לדחות את הפתרון לימים אחרים.

מנהל פורום אורתופדיה