דלקת בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/05/2003 | 10:17 | מאת: ש.ב.

בקר טוב לך ברצוני לשאול אותך האם יתכן מצב שבו יש דלקת במקרה זה בכף רגל בחלק הגבי שלפי השערת הרופא סינוביטיס תימשך לאורך זמן (3 שנים ) שאולי לא ניתן לה הטיפול הנכון בזמן הנכון והיא הפכה לדלקת קבועה שגורמת לרגישות באותו איזור או שזה פשוט פגע ברקמה העיצבית באותו מקום. ואם כן מה יש לעשות. בעזרת אילו בדיקות ניתן לאבחן מצב דלקתי והאם יש מקום לאופטימיות? ברצוני לציין שהמקום אליו אני מתייחסת הוא איזור שהפך לרגיש במיוחד לא מסוגלת להרגיש מגע של נעל רק אם היא רכה . כאבים בזמן הליכה וכן בעמידה או במאמץ אחר. וכן יש כאב באותו האיזור שגם מופיע בזמן ישיבה מעין לחץ פנימי מלווה בתחושה של חום ומצב שמידי פעם נפיחות בסוף היום שהכל ביחד בלתי נסבל. לתשובתך אודה.

מצטער אך שאלתך מעורפלת מידי . כשמדברים על דלקת צריך לציין בדיוק היכן. במפרק מסויים ? ואם כן מיהו אותו מפרק. האם מדובר בדלקת שלגיד - ומיהו אותו הגיד?

מנהל פורום אורתופדיה