שחיה בבריכה וכאבים בברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/05/2003 | 00:02 | מאת: מנדרינה

ד"ר שלום, עשיתי מנוי לבריכה כדי לשחות ולפתח קצת את הכושר. הבעיה שאחרי שאני שוחה (ולפעמים תוך כדי השחיה) ממש כואבות לי הברכיים. אציין שאני שוחה חזה, וכואב לי עם הסיבוב של הברך. אח"כ קשה לי להרים את הרגל. זה לא קורה לי בשום פעילות אחרת, וזה עובר אחרי מספר ימים אם אני נותנת לרגל לנוח. מה אפשר לעשות כדי שבכ"ז אוכל לשחות? אגב, לפני כ-4 שנים היו לי כאבים חזקים מאוד בברכיים (מאותו סוג) למשך למעלה משבוע וזאת עקב יום אחד של ניסיון לעשות סקי. תודה רבה על תשובתך!

ראשית חכמה יש לברר את סיבת הכאב. במידה שמדובר בכאב שרירים בלבד צפויים לך ימים רבים של שחיה מענגת לאחר ששרירייך יתחזקו. בנוסף כדאילעשות מתיחות של השרירים.

10/05/2003 | 23:52 | מאת: עומר

בעיה מוכרת אצל שחייני חזה. גשי לבדיקה אצל אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה