זרד כף הרגל...לד"ר אסא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/05/2003 | 16:51 | מאת: המשך יניב

אתה יכול קצת לפרט ? איך אני יכול לעבור את הניתוח הזה(ליישור הזרד בכף הרגל)? מה הסיכונים הכרוכים בזה ? והאם זו הרדמה כללית או מקומית ? יש לי ביטוח כללית מושלם ..האם זה יכול לעזור לי מבחינת התשלום ?האם מגיע לי דרך קופת החולים לעבור את הניתוח ?והאם בכל בית חולים עושים את הניתוח הזה ? וכמה זמן הוא לוקח ? בתודה רבה מראש יניב

עליך לפנות לאורתופד שיודע מה לעשות. ההרדמה היא בדרך כלל הרדמה ספינלית ( רגל אחת בלבד) על כללית מושלם שאל בכללית שרותי בריאות

מנהל פורום אורתופדיה