cts והנקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/05/2003 | 20:44 | מאת: טלי

שלום רב. אובחן אצליcts לפי כשבועיים בעקבות הירדמות של שתי הידיים בעיקר בלילה ובקימה בבוקר, דבר היכול להימשך כל שעות היום. ילדתי לפני חודשיים ואני מניקה את ביתי אולם כל הטיפול בה הוא בעייתי בגלל חוסר היכולת שלי לתפקד כראוי. מה ניתן לעשות? הא יש טיפול תרופתי לאישה מניקה? האם המחלה קשורה לכך שכלי עבודה עיקרי שלי ב 5 שנים אחרונות הוא המחשב? אשמח לתשובה מהירה.

במקרה כמו שלך אני ממליץ לנסות טיפול בהזרקת סטרואידים זה לא מזיק לתינוק וזה יכול להביא להקלה מהירה.

מנהל פורום אורתופדיה