arcoxia?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/04/2003 | 17:23 | מאת: david

שלום רב! אני נמצא בחו"ל במסגרת טיולואחד הבקרים הרגשתי כאב בפק יד ימין לאחר כשבוע וחצי פניתי לרופא מקומי ולאחר בדיקה הוא החליט לתית לי כדורים לבליעה מחשש לדלקת או מתיחה כתוצה מפעילות גופנית אינטנסיבית שאלתי היא: א) מה אתם אומרים על סוג הכדורים האלה ARCOXIA 90 mg מבית MSD? האם התרופה יותר יעילה מvioxe ? ב)יש לי G6PD האם מותר לי לבלוע אותה?

תרופה זאת נחשבת על ידי היצרן לפחות לתרופת ה"דור הבא , אחר ויוקס. התרופה אינה מאושרת לטיפול בארצנו וכן לא בארה"ב. אין לנו מידע רב אודותיה.

מנהל פורום אורתופדיה