כאב מותן אגן ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/04/2003 | 12:15 | מאת: דוד

מזה כשבועיים אני סובל מכאב במותן /אגן ימין וכאשר אני מתכופף אני חש דקירות בעקב רגל ימין צד פנימי. הכאב הופיע ללא סיבה מיוחדת כמו חבלה . ביקור אצל רופא אורטופד - בבדיקת הרופא " ללא חסר נוירולוגי או מוטורי " ונשאלתי עם אני סובל מצריבה בשתן או בעיה אורולוגית . נכון שאני מטופל אצל אורולוג כשנה על אבנים קטנות בדרכי השתן + לפעמים לחץ למתן שתן . הרופא נתן לי סלקוקס200 והפנה אותי לאורולוג . דגובתו של האורולג שאין קשר ושהבעייה אורתופדית . נא דעתכה עם יכול להיות קשר בין בעייה אורולוגית לכאב במותן ולדקירות בעקב בזמן כיפוף . בברכה דוד

מכיון שמחלת אבני כליות מתבטאית בכאב גב ( מותן ) לעיתים עם קרינה לכוון האשכים ,קורה לא אחת שחולים עם כאב גב תחיתון מגיעם לטיפו האורלוג ולהיפך. בכלמקרה כאב גב מחמת אבן בכליות אינם מלוויםבקירנת כאב לעקב.

מנהל פורום אורתופדיה