מידע בנושא פרוטזות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/04/2003 | 07:41 | מאת: נופר

שלום רב שמי נופר ואני תלמידת כיתה ט' בבית ספר - קרית החינוך ע"ש בן גוריון בעמק חפר אנו משולבים בפרויקט ארצי בשם "גם אני יכול" שמטרתו המצאה ופיתוח מכשירים ואביזרים לאנשים עם מוגבלויות. הקבוצה שלי בחרה לחקור ולנסות לפתח מכשיר/פרוטזה לילדים נכים (ללא רגל). הרעיון בא בעקבות כתבת טלוויזיה שעסקה בילדים הנכים הרבים שיש באנגולה שבאפריקה. בסרט נאמר שעקב מלחמה בלתי פוסקת שמתנהלת מזה שנים רבות, נפגעים ילדים רבים (150,000) שחיים באותם המקומות ממוקשי נעל. אשמח מאד לקבל מידע / אתרי אינטרנט / שמות של עמותות / ומומחים בנושאים הבאים: 1. בניית פרוטזות 2. מידע / עמותה שמטפלת בילדי אנגולה הסובלים מנכות (חיים ללא רגל) 3. קביים ועזרים נוספים בברכה, נופר, תומר, חי וקרן

אני מציע שתפני למכון לואיס בתל השומר לי עצמי יש מושג קלוש בנושאים אלו.

מנהל פורום אורתופדיה