כאבים בגב העליון - צד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/03/2003 | 20:55 | מאת: עדי

אני בת 26. מזה מס' חודשים אני סובלת מכאבים בגב העליון, הכאבים אינם בנקודה ספציפית אלא בכל השכמה השמאלית+מתחת לכתף ("מאחורי השד השמאלי"). הכאבים החלו מאז התחלתי לעבוד מול מחשב במשרה מלאה כ-9 שעות ביום (אני שמאלית והכאבים הם בצד השמאלי של הגב). לאיזה רופא עלי לפנות? (רופא משפחה טען שהכאב יכול לנבוע מדלקת, האם יתכן שדלקת לא חולפת בטווח של חצי שנה?) אילו בדיקות עלי לעשות? מה הסיבות הנפוצות לכאבים מסוג זה? מה יכול להקל על הכאבים תודה

יש מספר רב של סיבות אפשריות לכאב גב ושכמה החל מבעיה בעמוד שדרה צוארי דרך עייפות שרירים שלחגורת הגפיים העליונה , דלקתשלנקודות העגינה שלהשרירים לעצמות כו. הכתובת המתאימה לבעייתך היא אורתופד. הבדיקה החשובה מכולם היא הבדיקה הגופנית . בדיקות אחרות הצרךבהןיקבע לפי ממצאי הבדיקה הגופנית . תרופותנגד כאב ותרופות נוגדות דלקת יקלו על הכאב לפחות באופן זמני.

מנהל פורום אורתופדיה