תוצאות סי.טי.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/03/2003 | 18:45 | מאת: ד

בבדיקת סי.טי לאחרונה ספונדילוליטזיס בדרגה 1 בגובה 5 - 4 L בלט זיסק 5 - L לתוך הפרופן הנויראלי מימין רחישויות פטופמורלית מימין בדיקת מיפוי עצמות - קליטת יתר ב 10 D יתכן ניווני גם קליטת יתר קלה מאחורי הקונדיל הפמורלי מימין צילומי אגן לאחרונה עיוות קל בסקלורוזיס עם מוקדים בסניפיזיס פוביס ברך ימנית התחדדות של האינטר קולנדילר אמיננס ע"ש מותני הסתידויות קלות בקידמת גופי החוליות המותניות בדיקת אולטרה סאונד גילתה מאחורי הברך הימנית שנוצרה ציסטה מסוג בייקר מה דעת הצוות לזה האם צריך להסיר הציסטה יש כאבים עזים השאלה היא כזאת האם יש לדעת הצות בפורום מקום לניתוח האם טיפול כירופרקטי עשוי לסייע ממתין לתשובה גואלת

את מה אתה מציע לנתח את צילום הCT או אולי את ציור האולטרהסאונד או תדפיס מיפוי העצמות? כשאתה בא למנתח ומדבר איתו על בעיותך הוא קודם כל רוצה לדעת מה כואב לך מה המגבלות הקשורות בכאב מה מגביר את הכאב מה מקלאלייו באלו נסיבות הוא בא מה מיקומו האם יש קרינה של הכאב איך הוא מתנהג לאורך זמן וכו' .בדיקות וצילומים הנם אמצעי עזר ועפ"ר אינם נחוצותלהחלטה אם לנתח או לא. אשר לכיסתא על שם בייקר .אם הכאבה הנגרם על ידה קשה מנשוא ודבר לא עוזר אכן כדאי לנתח ( לעשות ארתרוסקופיה )

מנהל פורום אורתופדיה