נקעים חוזרים.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/03/2003 | 16:22 | מאת: יניב

דוקטור שלום! אני חייל בן 19 המשרת ביחידת חי"ר, ומאז שהתגייסתי היו לי אין ספור נקעים חוזרים ונשנים, נשלחתי לעשות צילום רגיל ובנוסף צילום בסטרס ,אך הצלומים יצאו תקינים. כמו כן קיבלתי מגן קרסול AIRCAST אך הוא אינו עוזר לי ועדיין אני נוקע את הקרסול ובנוסף אני עושה פיזיוטרפיה ,אך היא אינה עוזרת לי כל כך(חוסר יציבות כרוני). איני יכול ללכת על שטח ש"אינו מוצק" ולבצע ריצות. אבקש תשובתך לעניין , בתודה יניב.

אשמח לענות אם תואיל לשאול. בנתיים מה שקיבלתי זה סיפור

15/03/2003 | 10:24 | מאת: יניב

רציתי לדעת אם יש עוד משהו שאוכל לעשות שיעזור לי? (מכשירים, מגינים ואולי הורדת פרופיל).

מנהל פורום אורתופדיה