צוואר תפוס-המשך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/03/2000 | 22:01 | מאת: שלומית

לד"ר למדן אבקש את תשומת ליבך לתשובתי למטה בהמשך לתשובתך המון תודה ערב טוב

שלומית שלום, ההחלטה אם לחזור על הצילום צריכה להתקבל על ידי הרופא המטפל בהתחשב בזמן שעבר ובסימפטומים. אם אין כל שיפור אחרי תקופה כה ארוכה הרי שאינני בטוח שהפיזיותרפיה תועיל. אם לאחר בדיקה חוזרת של רופא עדיין לא תיעשה האבחנה הייתי בכל זאת שוקל לנסות טיפול לטווח קצר עם מרפי שרירים ותרופות המפחיתות מתח. לעיתים אלו מביאים להקלה בכאבים. בברכה, ד"ר רון למדן

מנהל פורום אורתופדיה