Trigger finger

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2003 | 23:00 | מאת: יעל

שלום ד"ר. הופניתי אליך מהפורום הכירורגי..מבקשת עזרה. מזה 3 חודשים כאבים עזים בבוהן יד שמאל. אובחן כנ"ל. טופלתי בכדורים - לא ניכר שינוי. ריפוי בעיסוק - הכינו לי סד מותאם, עם הסתייגות בקיבוע היד. הגעתי לטיפול בדיקור. האצבע מעוותת, "תקועה", ניתן להזיזה מיכנית בעזרת היד השניה. איני יכולה להתלבש, להפוך דף בספר, כל פעולה מכאיבה עד דמעות. דובר על ניתוח. הרופא היה בוטה ולא סימפטי בלשון המעטה ואיני מוכנה להפקיד את ידי - בידיו. איך לקדם את הענין.? המצב בלתי נסבל. הכאבים קשים מנשוא. לאחר שבוע הומלץ על הורדת הסד שסייע לי מאד, אך בעת הסרתו - היתה קטסטרופה...מה הטיפול היעיל? מי הרופא המתאים לבעיה שכזו? אורטופד? כירורג פלסטי? כירורג כף יד?

אני מצטער על דרך היסורים שעברת אך טיפול בדיקור באצבע הדק זה באמת לא לעניין במקרה שלך הטיפול הוא בניתוח . מדובר בניתוח כה שכיח שהוא מבוצע בכל מחלקה . במחלקות הגדולות מבצע אותו כירורג כף יד.

מנהל פורום אורתופדיה