קריעת סחוס בברך ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2003 | 20:55 | מאת: דניאל

אני בן 26 בריא זה מאז תקופת הצבא שהיתה לי תפליט גדולה בברך ימין, מאז הכל חזר למקומו. אך קיימת בעייה אנילא יכול ליישר בצורה מוחלטת את הרגל מדוע? ואנימניח שיש לי סחוס קרוע בברך, השאלה איך אנייכול לשפר את מצב הסחוס, ( יש חריקות וקליקים , אם אניעל אופנים זה דיי מפריע אך זה נעלם אחר כמה דקות)??? והאם זאת קריעה בסחוס? אנימתאמן בקביעות.

נשמע שאתה סובל מכליאה של הברך. זה מצב שדורש טיפול "דחוף" שכן קיימת סכנה לפגיעה בסחוס המפרקי כתוצאה מלחץ עליו על ידי חתיכת מניסקוס קרוע ( או גוף חופשי ) עליך להגיע מהר לאורתופד שיקבע אם אמנם זו בעייתך ויד עלטפל בהתאם.

מנהל פורום אורתופדיה