כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2003 | 13:07 | מאת: שמוליק

בעקבות פעילות יתר במכון כושר במכשיר חתירה הופיעו כאבים חזקים בכתף שמאל צילום גילה גידול של זיז ניוני וסריקת כתף צוארי לא מצאה כלום בוצע טיפול תרופתי משככי כאבים וטיפול פיזיוטרפיה כיום יש קושי מסוים להפעלת הכתף וכן תחושה של אזור רדום באזור הכתף איזה פעילות ניתן לבצע על מנת להחזיר את הכתף לפעילות טובה יותר תודה

מדבריך איני למד מאומה. זיז נווני היכן? מהי סריקת כתף צוארי ? אם אתה רוצה שאבין משהוא תתחיל לדבר עברית פשוטה בנוסח : "אני סובל מכאב בכתף ימין הקורן לעבר הזרוע מחמיר בפישוק של הכתף ובהבעת כף היד אל הגב בתחתון וכל זאת מזה 8 חדשים"

12/03/2003 | 22:49 | מאת: שמוליק

שלום אני סובל מכאבים בכתף שמאל ומתחושה של כתף רדומה הכאב מקביל את היכולת להניע את היד ולהפעיל כח לדוגמא הרמת משאות תודה

מנהל פורום אורתופדיה