"קנקים" במפרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/03/2003 | 15:47 | מאת: LIBI

הי, בשנה האחרונה המפרקים בגופי משמיעים "קנקים" חזקים מאוד, בעיקר במרפקי הידיים, ברכיים, בחיבור של הרגל עם כף הרגל, והגרוע מכל, באזור השכמות. אולי חשוב לציין, שבתקופה זו, התחלתי לעסוק בפעילות ספורטיבית שלפעמים היא גם אינטנסיבית (קיק-בוקסינג וחדר כושר). שאלתי היא האם תופעה זו עלולה להעיד על בעיה מסויימת בגופי ( כמו אוסטרופורוזיס??? או משהו אחר), ושנית, האם יתכן שהדבר נובע מפעילות גופנית מאומצת? נ.ב. - אני בת 28.

אין שום קשר בין קרקושים לאוסטאופורוזיס . אין גם שום קשר לבעיה אחרת

12/03/2003 | 09:17 | מאת: Libi

אז איך אתה מסבירת שזה התחיל רק בשנה האחרונה. והעניין הוא שכשזה קורה בשכמות, זה אפילו כואב. מה ההסבר לתופעה זו?

מנהל פורום אורתופדיה